Милосърдие за теб

Кампании 2018

2018

През месец ноември 2018 год., ръководството на Сдружение Милосърдие за теб публикува дарителска акция за коледни подаръци на платформата TimeHeroes. В инициативата се включиха 95 частни лица, които дариха разнообразни подаръци, играчки за деца на възраст 0 – 18 год., книжки, рисувателни материали и др. Със събраните подаръци, ръководството успя да зарадва близо 181 деца – преки потребители на социалните услуги в дневния център, както и техните по-малки братя и сестри, а така също деца и младежи от български произход, които са от семейства в затруднено финансово положение.

Наред с това, през месец декември 2018 год., Фондация за социална промяна и включване, дари около 130 коледни пакета с подаръци, включващи хигиенни материали, малки лакомства и подаръче за децата от ромската махала на кв. Владислав Варненчик, гр.Варна.

https://timeheroes.org/bg/milosurdie-za-teb/koledni-podaratsi-detsa-neravnostoino-polozhenie-varna-2018

През месец август 2018 год., ръководството на Сдружение Милосърдие за теб публикува акция по събиране на учебни материали на платформата TimeHeroes. Целта на акцията бе да се осигурят тетрадки, химикали и други помощни средства за успешния старт на учебната 2018/2019год. на деца от ромската махала в кв. Владислав Варненчик, както и на деца от български етнос, които са в затруднено финансово положение. В акцията се включиха 41 дарители. С тяхна помощ подпомогнахме с всичко необходимо за училище 63 деца от социално слаби семейства. Останалите учебни материали бяха дарени на няколко училища и детски градини в бедни райони в България.

https://timeheroes.org/bg/milosurdie-za-teb/dari-tetradki-uchebni-materiali-detsa-bedni-semeistva-2018


fr_FRFrench
fr_FRFrench