Милосърдие за теб

Кампании 2016

2016

През месец декември 2016 год., ученици от Основно училище Паисий Хилендарски в с. Езерче, общ. Цар Калоян, обл.Разград под ръководството на директора на училището, г-жа Цветалина Занкова, организираха благотворителна кампания за събиране на дрехи и обувки за деца на възраст 0 – 14 год.

Дарението бе предадено лично от директора на училището. Дарените зимни дрехи и обувки бяха раздадени целево в периода 01-02.2017 год. на семейства, потребители на социалните услуги при Център за обществена подкрепа при Сдружение Милосърдие за теб.

През месец ноември 2016 год., ръководството на Сдружение Милосърдие за теб публикува дарителска акция за коледни подаръци на платформата TimeHeroes. В инициативата се включиха 38 частни лица, които дариха разнообразни подаръци, играчки за деца на възраст 4 – 13 год., книжки, рисувателни материали и др. Със събраните подаръци ръководството успя да зарадва близо 100 деца – преки потребители на социалните услуги в дневния център, както и техните по-малки братя и сестри.

https://timeheroes.org/bg/milosurdie-za-teb/koleden-podarak-detsa-neravnostoino-polozhenie-varna

През месец юли 2016 год., ръководството на Сдружение Милосърдие за теб публикува дарителска акция на платформата TimeHeroes с цел набиране на образователни игри за децата при дневния център в сдружението. В инициативата се включиха над 35 души от цяла България. С тяхна помощ ръководството на сдружението обогати фонда си с играчки и дидактични материали. Получени бяха много и разнообразни пъзели, мемори карти, настолни и дидактични игри.

https://timeheroes.org/bg/milosurdie-za-teb/obrazovatelni-igri-detsa-uchenitsi

През месец май 2016 год., ръководството на Сдружение Милосърдие за теб публикува покана на платформата TimeHeroes с цел привличане на доброволци, които да участват в лятната програма на дневния център. Считано от месец юни, до средата на месец септември в програмата се включиха трима доброволци, които със своя ентусиазъм и добро настроение, внесоха радост и разнообразиха ежедневието на децата в дневния център.

https://timeheroes.org/bg/milosurdie-za-teb/tvorcheski-rabotilnitsi-detsa-romski-proizhod

fr_FRFrench
fr_FRFrench